19/03/23 TRRS

382.- Al febrer del 2020 escrivia això:

«Durant 20 anys vaig ser molt feliç amb les motos de 2 temps i un cop fet el canvi als motors de 4 temps, esperava finalitzar la meva etapa moderna de Trial amb aquestes motos i motors, però no serà així. Després de prop de 14 anys amb les motos de 4 temps, la Montesa 300RR m’ha fet canviar o hauré d’aparcar (que no vull) el Trial modern de per vida».

I el 26 de maig del 2020, en plena pandèmia del covid, estrenava una flamant 2 temps, una TRRS RR 250cc amb arranc elèctric.

I si amb això no en tenia prou, el 13 d’abril de 2021 estrenava una moto elèctrica, una Electric Motion, comentent el greu error de vendre alhora la TRRS.

La vaig vendre sense haver pogut gaudir gens d’ella, sense haver participat en cap Trial, però li vaig vendre a un bon amic i fins ara, que l’he tornat a recuperar, pràcticament en el mateix estat que li vaig deixar.

A casa m'han dit de tot: capritxós, malalt del Trial i de les motos, etc. però tot és degut a la meva passió per aquest esport que m'agrada de qualsevol manera i amb qualsevol moto: pre'65, clàssica, postclàssica, moderna i també elèctrica.

Sí, és probable que gaudeixi més amb les clàssiques, amb la meva estimada Bultaco Kit Campeón, potser amb la Triumph, que em reporta als inicis del Trial i perquè no dir-ho, amb l’elèctrica, amb unes sensacions molt diferents, però molt satisfactòries, sobretot per fer excussions, però sens dubte, en el primer Trial Social del Moto Club Cent Peus, amb la TRRS, vaig gaudir com un nen amb sabates noves.

Frena, embraga, tot està al seu lloc i tot va perfecte. Potser se m'escapa una mica de les mans i cal estar més atent a l'hora de traçar les zones i dosificar el gas, però tot és qüestió d’entrenar més, la resta ja es veurà.

Ara dorm al garatge amb les «seves germanes» i jo content i feliç de gaudir de totes elles.