20/11/22 Trial Costa Brava 2DTCB

361.- Aquest 2022 hem tingut molt bons trials de 2 dies, però és que el Costa Brava és especial.

Tant pilots, com seguidors, com expositors, teníem moltes ganes de tornar a estar tots junts en l'emblemàtic esdeveniment internacional de Trial Clàssic que es va celebrar, els darrers dies 19 i 20 de novembre a S’Agaró i Sant Feliu de Guíxols.

Tot i que el covid ha vingut per quedar-se, en aquesta edició semblava que ja fos quelcom llunyà, estàvem ansiosos per treure’ns la mascareta, fer-nos abraçades i petons, donar-nos la mà com cal i oblidar, almenys per uns dies, que tot era més o menys normal.

Altre cop vam gaudir de l’allotjament als apartaments de l’hotel Barcarola, però sembla ser que serà l’última. Nous criteris de la direcció fan que sols els puguin llogar setmanal o mensualment.

De totes maneres, vam compartir el cap de setmana amb tota la família trialera, trobant a faltar a la meva germana Margarita (mare del Dani), perquè es va quedar a cuidar el nostre pare que no està ens els seus millors moments.

Pel que fa al Trial, comentar el que es repeteix cada any: organització i paratges espectaculars!, 20 zones desdoblades, que tot i que aquesta vegada havien baixat el nivell, t’havies d’esforçar per fer-les i per a fer un bon resultat, interzona “matxacona” però trialera com mai i, per acabar, els pilots, que tot i que no he vist a una gran majoria, amb els que he pogut compartir estones ens ho hem passat genial!

Aquesta és la desena vegada en què participo en aquest Trial Costa Brava i per mi ha estat la millor.

Se’m farà llarg fins la propera edició dels Dos Dies de Trial Costa Brava del 18 i 19 de novembre del 2023.

GALERIA (2022)