21/05/23 Trial d'All

392.- Quan es van obrir les inscripcions pel Trial Clàssic d’All, vaig tenir dubtes amb quina moto participar-hi.

Amb la que em trobo més a gust és amb la Sherpa Kit Campeón, però la Triumph Tiger Cup, preparada pels Bergadà i aparcada des del Costa Brava 2022, em mirava amb cara de pena i vaig pensar... pobreta! Sols la trec un cop l’any i no s’ho mereix.

Dit i fet! Em vaig inscriu-re en grocs Pre’65.

No sé què li va passar tots dos dies que en fred em va costar tant d'engegar. Semblava negada, vaig canviar la bugia vàries vegades i la veritat és que la vaig maleir, fins i tot amb algun moment de penediment de no haver agafat la Kit, però en honor a la veritat he de dir que, quan es va engegar, va anar de meravella tots dos dies.

És com un “tractoret” i amb el "desarrollo" tan curt que porta, es pot fer el Trial que a mi m’agrada, en primera i sense estrès. Cap problema amb ella i, si la moto va bé i el pilot es troba a gust, la resta ve rodat.

D’altra banda, tenir a la família i els amics al voltant teu tot el cap de setmana ajuda i molt. Així que, encara que era el de menys, vaig quedar primer en aquesta 10ª participació meva als 2 Dies de Clàssiques del Trial d’All.

Ara ja neta, mirarem a veure què li passa en fred, esperant a la pròxima amb aquesta moto que, si no es trenca res, serà pel Costa Brava 2023

Moltes gràcies MC80 per organitzar aquest Trial.

Moltes gràcies Pere Dot per la foto.

GALERIA