24/06/22 Aimar 5 anys

338.- Som-hi! ja tenim aquí un altre 24 de juny, dia de l’aniversari de l’Aimar.

Un altre any s'ha completat des de que va venir a omplir les nostres vides. El meu nét, el millor regal que la meva filla i el meu gendre van poder fer-me, avui fa 5 anyets.

Tal i com està el món, potser no és el moment d'expressar moltes alegries, però no puc evitar explicar les meves i sempre relacionades amb l’Aimar.

L’any passat vaig destacar el seu inici a l’educació infantil (P3), però aquest any a P4 ha fet un canvi radical. En aquesta etapa, a banda de desenvolupar capacitats afectives, ser creatiu i aprendre el coneixement de l'anglès, també ho està fent de mecanismes i pautes de convivència amb els altres nens. Ara ja no parla dels “altres nens”, si no dels seus amics i companys de classe.

La seva agilitat està assolint nivells altíssims, ja que la seva coordinació motora està força més desenvolupada. És tot energia, no acaba les “piles” mai i ja no puc amb ell, jeje... però a canvi ens dona moltes satisfaccions.

Li encanta jugar amb els amics, cantar, anar en bicicleta, muntar en patinet, tots els jocs que impliquin un desafiament, evidentment compartir moments amb tota la família i sobretot anar amb moto, amb la seva TRRS elèctrica de 16 polsades.

Em fa emocionar cada vegada que comenta que amb mi està molt a gust i jo no deixo de comentar-li que amb la seva arribada i conforme van passant els anys, la meva vida té un nou significat. Sóc feliç de ser per ell una font més de suport, actuant com a guia, confident i amic. M’encanta cada vegada que, mirant unes pedres o un marge de terra em diu... avi! Aquí sortiria una “zoneta” oi?

Li angoixen alguns temes i seguim amb els per què? Encara que cada vegada és més difícil la resposta, crec que estem posant tots els esforços possibles perquè sigui feliç i el dia de demà sigui un bon nano, una bona persona.

Així doncs, que per molts bons anys AIMAR!

Que per molts anys puguem seguir tenint aventures màgiques i emocionants junts.

Ah! i moltes felicitats als pares pel seu sisè aniversari de noces.

L’avi Víctor.